tirsdag 18. oktober 2011

1 uke

Akkurat nå er det 1 uke siden den dramatiske fødslen til Aimee startet. Ei uke siden jeg, Helene og mamma satt spendt å ventet på hvor mange små som gjemte seg i magen hennes. Lite visste vi da at det kom til å bli ei lang og dramatisk natt.

Men nå er det gått ei uke, og alle de 7 som overlevde fødslen er her ennå :) Lillegutt, som har fått navnet Gabriel, vokser saaakte men sikkert. Han får flaske flere ganger om dagen, hver andre/tredje time. Så føler jeg ikke gjør stort annet ;) Men han skal overleve, og er sterk selvom han er liten :) Jeg var til dyrlegen med han i går, han fann ikke noe galt på han, men han er litt surklete så fikk antibiotika. Jeg skal gi han 0,6ml i ei sprøyte i nakkeskinnet nå i 3 dager. Surklinga kan nok komme av at han svelger feil når han får flaska. Det er veldig vanlig, men i dette tilfellet er det ikke så mange andre alternativ.
Han bor fremdeles inne hos Enya, enda Aimee har henta han 2 ganger allerede. Han har mer sjans til å få i seg litt melk om han er hos Enya å bare konkurrerer med de to tjukkebollene hennes, enn de 6 kullsøskene som ligger hos Aimee.

Legger ut en video som blei tatt i helga, så kommer det ukesbilder imorgen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar